Stevig staan in intense situaties

‘Stevig staan in intense situaties’ is uitgegeven in 2021 en is een veel gelezen boek over persoonlijk leiderschap. Begin 2024 verscheen de vierde oplage.

In veranderende tijden ga je op zoek naar nieuwe ankers en andere manieren van werken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen die je begeleidt. Als trainer, opleider, coach of leidinggevende sta je sterker wanneer je aandachtig luistert naar je lichaam. Het is een kompas waarop je moeiteloos kunt leren navigeren.

Embodied Learning biedt een unieke, lichaamsgerichte benadering om stevig te staan in tijden van verandering. Het reikt nieuwe manieren aan om je balans te versterken, dieper te luisteren en waarachtig te spreken. Inzichten uit de neurowetenschappen, Social Presencing Theater, Systemisch Werk, Appreciative Inquiry, NLP en Focussen zijn gecombineerd tot een aanpak met veelzijdige toepassingsmogelijkheden.

Naast theorie en inspirerende voorbeelden, biedt dit boek oefeningen en praktische gereedschappen om in elke situatie volledig aanwezig te zijn, met je hele potentieel.

Lees hier 3 recensies.